Geef tweedehands een tweede kans


Inschrijving najaarsbeurs geslotenOm deel te nemen aan onze Kinderbeurs moet u stickervellen reserveren. Dit kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen, vanaf het moment dat de inschrijvingen geopend zijn. De stickervellen bevatten elk 21 stickers en kosten €1,- per stuk.


U ontvangt van ons een bevestiging per mail met het aantal gereserveerde stickervellen en de bijbehorende kosten. U verplicht zich hiermee deze stickervellen op het aangegeven moment op te komen halen in Dorpshuis Valentijn te Sterksel.


Het is ook mogelijk om de niet verkochte spullen na de beurs te doneren aan de goede doelen, u kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. U ontvangt dan alleen de opbrengst van de verkochte artikelen. Indien u dan kiest voor het overmaken van de opbrengst, hoeft u niet meer naar Sterksel te komen na afloop van de beurs.


Wij hanteren een limiet op het totaal aantal inschrijvingen, dus het kan voorkomen dat de inschrijving al eerder gesloten wordt dan de aangegeven datum in het overzicht. Voor de stickervellen geldt: OP=OP.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief via deze link als u op de hoogte gehouden wilt worden van het moment, dat de inschrijving geopend wordt.


De inschrijvingen zijn nog niet geopend.


Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email:
Herhaal Email:
Aantal stickervellen:
Opbrengst overmaken:
Indien u hier Ja selecteert storten wij de opbrengst op uw rekening. Vult u dan aub uw IBAN nummer in. Ook als u 'geen voorkeur' selecteert.
Vul hier uw IBAN nummer in:
Alleen in te vullen indien u de opbrengst overgemaakt wenst te hebben op uw rekening, of bij 'geen voorkeur'
Overgebleven spullen doneren:
Indien u hier Ja selecteert sorteren we uw niet verkochte spullen niet uit en gaan ze direct naar het goede doel. U ontvangt dan alleen de opbrengst.
  Akkoord met Reglement Hiermee geeft u aan dat u ons reglement heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.
  Akkoord met Privacy Verklaring Hiermee geeft u aan dat u kennis genomen heeft van onze Privacy Verklaring en hiermee akkoord gaat.